Bedrijfsfruit en relatiegeschenken

BEDRIJFSFRUIT

Naast fruitmanden voor zieke medewerkers leveren wij ook Bedrijfsfruit om uw medewerkers gezond te houden.

Fruit op het werk leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. De werksfeer verbetert en dat alles leidt tot een lager ziekteverzuim. Daarnaast is het aanbieden van fruit aan medewerkers ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Je bedrijf heeft dan ook alleen maar voordelen van fruit op het werk!

Productievere medewerkers
Wanneer een onderneming vers fruit en snackgroenten aanbiedt heeft dit een positieve invloed op de werksfeer en arbeidsproductiviteit. Medewerkers die veel fruit eten zijn fitter, hebben meer energie en zijn productiever. Ze functioneren met meer plezier en het verhoogd hun motivatie. Hierdoor verbetert de werksfeer. Daarbij zien medewerkers het als een attent extraatje van de werkgever.

Met Bedrijfsfruit minder ziekteverzuim
Medewerkers die dagelijks een aantal stuks fruit eten hebben een hogere weerstand. Ze zijn daardoor minder vatbaar voor ziektes. Ook blijven ze minder vaak ziek thuis. En bij ziekte herstellen zij sneller. Lager ziekteverzuim leidt tot minder ongewenst verloop. Daardoor verlagen ook de wervingskosten en inwerkkosten. Een algehele verbetering van het arbeidsklimaat!

Belastingvoordeel
Het aanbieden van Bedrijfsfruit is onbelast. Kort gezegd betekent dit dat de Belastingdienst dit niet ziet als loon. Het gaat hier om koffie, thee, gebak en fruit. Werkfruit heeft geen gevolgen voor de BTW en de loonbelasting. Op de website van de belastingdienst vind je meer informatie over deze regelingen.

MVO beleid
Het bevorderen van gezondheidsbewustzijn wordt steeds meer gezien als één van de kerntaken van goed werkgeverschap. Het aanbieden van fruit sluit goed aan bij het beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bedrijfsfruit kan hierin een vast onderdeel vormen.

Contact 

Iedere maandag bezorgen wij het fruit op locatie. Neem contact met ons op en bespreek alle mogelijkheden.

RELATIEGESCHENKEN / KERSTMANDEN

Wij zijn hét adres voor een uniek cadeau met Groninger- en boerenproducten. De manden of schalen worden geheel naar wens samengesteld en kunnen aangevuld worden met een decoratief product. Een uniek en bruikbaar cadeau!!