Het Assortiment

 

Naast de verkoop van eigen geteeld fruit biedt De Luingahof de volgende producten aan in de winkel: Groenten (indien mogelijk uit de regio), aardappelen van Van Zwol uit Spijk, scharreleieren uit Sint Annen, boerenkaas van Kaasmakerij Oldambt, biologisch vlees van Arkema uit Noordbroek, boerenroomijs, honing van onze imker uit Winneweer, huisgemaakte jams en natuurzuivere vruchtensappen en wijnen.

 

kadokistjes

Grote en kleine kadokistjes met regionale en boerenproducten:

– Pannenkoekpakket: pannenkoekmeel, eieren, schenkstroop en huisgemaakte jam
– Borrelpakket: Groninger wijn, biologische droge worst, boerenkaas, mosterd-dille saus, (dop)pinda’s
– Winterwarmpakket: appelsap, mix voor boerenappeltaart, stoofpeertjes, aspen spice-kruiden, poffert in weckfles
– of een eigen combi.

We hebben ook in assortiment: boerensmeerkaas, Groninger koek, advocaat, div. mixen voor cake en poffert, chocoladerepen, pindarotsjes, bonbons, truffels, appel-perensap, boekjes met Groninger gerechten, drop …

Naast de verkoop van onder andere hun zongerijpt fruit versapt De Luingahof ook een gedeelte van hun fruit. De appeltap van 3 en 5 liter zijn een groot succes! Door een juiste combinatie van verschillende soorten appels, waaronder de Elstar en de Bramley Seedling, ontstaat een heerlijke pure appelsap, zonder toevoegingen. Ook restaurants zijn enthousiast geworden. Ook is de sap te verkrijgen in 1 literflessen. De flessen zijn voorzien van een prachtig Luingahof-etiket. Een mooi product uit de regio.

DSC_6364luingahof_etiket_appelsap

Fruitbomen, sierbomen en sierstruiken (vraag naar de mogelijkheden).

100_0863100_0873

 

Decoraties

In de fruitwinkel bevindt zich een kleine cadeau-shop. U vindt hier leuke cadeautjes voor binnen en buiten. Hierbij valt te denken aan vazen, waxinelichtjes, etageres etc.

Ook zijn gevulde manden met mooie bloemen verkrijgbaar. Vazen met snij- en bloemcreaties, wel of niet in combinatie met kleinfruit uit de boomgaard.

Elke wens kan op maat verzorgd worden.

Op zoek naar een boeket bloemen of snijbloemen?
Voor kleine en grote boeketten kunt u terecht bij De Luingahof.

100_0872

Heeft u speciale wensen, neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden! Ook verzorgen wij prachtige fruitmanden op maat.